Wie zijn wij

Welkom bij de kerkelijke gemeente van de Hoeksteenkerk in Delfzijl. Wij zijn een heel diverse gemeente: jong en oud, alleenstaanden, stellen en gezinnen. Mensen die al heel lang geloven of nog maar net. Die zeker zijn van hun geloof en die zoeken, twijfelen of vragen hebben.

Allemaal heel verschillend van elkaar en toch zijn er veel dingen die wij gemeenschappelijk hebben. De grootste overeenkomst is dat we geloven. Geloven in een God Die de wereld gemaakt heeft en als een Vader voor ons zorgt. Geloven in Gods Zoon Jezus Christus, Die de kloof tussen God en mensen gedicht heeft door alle straf op Zich te nemen. Hij stierf voor ons en stond weer op. Zo versloeg Hij de dood, om alle mensen die in Hem geloven voor altijd te laten leven. En wij geloven in de Heilige Geest, Die ons helpt het geloof aan te nemen en ons sterk maakt om het geloof een plek te geven in ons leven.

Wij geloven ook dat wij een plek van God hebben gekregen in deze wereld. Een plek om Hem te dienen en dienstbaar te zijn aan de mensen om ons heen. Gelovig of ongelovig maakt niet uit, God vraagt van ons dat wij iedereen liefhebben. Ongeacht geloof, afkomst, voorkeuren en karakter.

U en jij bent welkom om een kijkje bij ons te nemen. Door eens een kerkdienst te bezoeken of door een dienst te bekijken via ons Youtube kanaal. Onder het kopje Kerkdiensten staan alle gegevens vermeld.